16 adet tercih yaptım 13. Tercihim geldi en istemediğim yer orasıydı hocamın söylemiyle koymuştum

istememe nedenim çok soğuk bir yer olması ben gidip ortalamamı tutabildiğimce yüksek tutmaya çalışacağım ilk yarı okullar açılmaz gibi açılırsa da bir kaç sorum var bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
1- sömestr da yatay geçiş ile farklı bir şehire gidebilir miyim ?
2- burada kyk çıkmışsa yatay geçiş ile okulu değiştirebilirsem o şehirde ki kyk da otomatik kaydım oluyor mu yoksa tekrar başvurumu yapmam gerekiyor ?
3- bu şehir değil fakat Farklı şehire gidebilirsem orada kyk da değil de eve çıkmak istesem kyk için ödeme yapmaya devam etmem gerekiyor mu ?
Şimdiden teşekkürler.
Üniversite; Erzurum Atatürk Üniversitesi Pasinlsr Bilgisayar Programcılığı.
Sömestr da yatay geçiş yapabilirsiniz. Karşı tarafın kabulüne bağlı olarak.
Kyk mevzusunda bilgim yok. Bizim bir kaç arkadaş yatay geçiş yapınca kyk kredileri bile kesilmişti. Belki bir daha başvuru yapıp alabiliyorlardır. Tam bilgim yok onun için bilgili bi arkadaş cevap verirse iyi olur ama benim tahiminime göre ordaki kykya geçiş şansın olmaz. Sonuçta belli bir kontejan açılıyor.
Edit: 3. Soruyu unutmuşum. KYK öyle özel yurtlar gibi değil sözleşme istediğin zaman çıkabilirsin. KYK sonuçta