sorununun bu olduğunu düşünüyorum benimde günlük 2k repin oluyor siteye gelen 50/100 kişi ayrıca alışveriş değil saç modellerinde bile ürünleri göster butonu çıkıyor resme tıklayıp siteye gelmiyorlar o butona tıklayıp ürünlere gidiyorlar o ürünlerde genelde büyük firmalar ve reklam verenlerin pinleri çıkıyor.
Dediğim gibi üstad alış veriş pinleri bizim pinlerle harmanlanmıyor. eğer öyle olsa pinterest üst sıralarda hep alış veriş pini çıkartır. Video pinleri ağırlıkta görünüyor. Alış veriş pinleri de farklı sekmede. Yani bizi etkileyen aslında alış veriş pinleri değil. Bir türlü anlam verilemeyen ve daha tahminime göre beta durumda olan yeni algoritma. Bir sürü mail attım. Hepsine de cevap geldi. Sorduğum bazı sorular karşısında afalladıklarını fark ettim. Benden inceleme yapabilmeleri için bazı görseller istediler. Attım. Tüm detayları ile uzun açıklamalar yazarak yolladım. Aynı soruya tam 3 tane farklı kişiden cevap gelmiş. Yani emin ol ki kendileri de yapılan güncellemelerin neticelerini tam çözebilmiş değiller. Zamanla oturur diye düşünüyorum. Ama bu süre ne kadar sürer onu hiç bilmiyorum. Fakat beta durumda olduğuna adım gibi eminim.