pinlerde mutlaka ürünleri göster butonu çıkıyordur butona tıklayınca alışveriş pinlerine atıyor bu yüzden kimse gelmiyor
Hocam konu sahibinin açtığı konu ile sizin söylediğiniz şey birbirinden ap ayrı şeyler. Etkileşim oluyor diyor arkadaşımız. Yani birileri pinleri görüyor kaydediyor yorum atıyor ama hit gelmiyor. Sorunu bu. Alış veriş pinlerinin olduğu ve ön planda durduğu aşikar. Ama şu kadarını söylim. Pinterest aramalarında %80 görseller normal pin %20 si e-ticaret pinleri. Yani satış pinleri ağırlıkta değil benim izlenimlerim. Bir alış veriş pinleri ayrı bölümde oluyor. Yani arama yapıldığında 2 sekme görünüyor. Shop butonu altında alış veriş pinleri listeleniyor... Adamlar ikisini bir birine karıştırmamışlar mobilde. Ayrı ayrı listeleniyorlar. Yani ortada garip bir durum var. Ben en çok google indexlerinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Pinterestin kendi kullanıcı kitlesi bakıp geçiyor. Ama google aramalarından gelen ziyaretçilerin büyük bir kısmı pine tıklayıp siteye gidiyor. Yani google sanki ağır indexliyor. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor şimdilik.