Şu ''isteyen istediğini yapar'' ya da ''sen de yapma'' cümlelerinden ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Burada arkadaş kendi görüşünü belirtmiş. Bir görüş belirtirken illa ki '' yanlış anlamayın, kadınlara bir şey demiyorum , bu benim görüşüm , tabii herkes özgür '' tarzında cümle kurmaktan sıkıldım. Lütfen bu konuda biraz daha medeni olalım.
Asıl konuya gelecek olursak da birçoğu egodan dolayı cevap vermiyor. Egodan kastım;bu bana yavşıyor yhaaa kafasında olduklarından dolayı oluyor. Diğer kısım ve haklı olan kısım ise erkeklerin absürd davranışlarından dolayı cevap vermiyor.
Sen nezaketen bir şey yapıyorsun. Vazgeçme. Onların yaptığı yanlış bir şey;sen buradaki insanların söylediklerini umursayıp yaptığın doğrudan vazgeçme.
Linç gelecektir fakat Kopenhag'da bulunurken yabancı olmamıza rağmen millet gülümseyip selam veriyor. Koszalin'de bir bara gittiğinde birkaç kişiyle sohbet edebiliyorsun. Cinsiyet fark etmeden insanlar seviyeli sohbet kurabiliyor. Gece sonunda ise küçük bir gülümseme ile arkadaşlık ediniyorsun. Bu ne yazık ki ülkemizde olmuyor. Erkeklerin tavırlarından dolayı birine selam versen bile kadın bireyler garipp şekilde reddediyor. (-Linç yememek için- Kadın bireyler özgürdür,feministtir,her şeyi yapabilir,reddedebilir.) Öncelikle erkek bireylerimiz düzelmeli fakat kadın bireylerin de dünyanın en güzel varlığı gibi hissedip her erkeğin amacının aynı olmadığını kabullenmesi gerekmektedir.