Merhaba arkadaşlar başlık biraz abes gelebilir ancak bu r10.net platformunun ne kadar geniş bir kitleye sahip olduğu demektir. şahsen ben css,html,mysql,php,jquery,ajax,javascript,,nodejs, python gibi bir çok kodlama diline hakimim hatta bir çok script satış konum mevcuttur. gel görelim dede mesleği kamyoncuyum

demem şu ki nasıl burada benim gibi bir tırcı var ise belkide tıra ihtiyacı olan kişilerde olabilir.

aracım 2012 model belediye model şartnamelerine uygundur.
aylık kiralamayı düşünürseniz yeme içme mazot karşı tarafa ait 16000 + kdv dir (düz yol basar tonaj) sefer hesabı olur ise telefonda pazarlık edilir...

resimlerde olduğu gibi aracım her türlü yük nakliyesi yapmaktadır.

önemli not aracımın ön camında yazan AKŞAMCI yazısı aldatmasın direksiyon başında alkol kullanmam. ama normal zamanda kullanırım hacı hoca kısmı var ise bunlarıda göz önünde bulundursun akşam oldumu masamı KURARIM

ayrı bir not : Ne olur yolda gördüğünüz kamyoncu tırcıya sahip çıkın inanın para kazanmak kolay değil hatasız kul olmaz ama kamyonculuk çok farklıdır en basit geçen gün ben ardahandan konyaya malzeme getirdim 1300km. yediğiniz içtiğiniz sebze elbise vs. herşey kamyoncu taşıyor bulunduğunuz memlekette yabancı plakalı tırcı görürseniz mütevazi davranın şehrin acemisi olabilir yol verin gerekirse durun bekleyin inanın çok kör noktası var kolay değil. amma illaki iyiliği haketmeyen tırcılar da var Allah'a emanet