Valla onu bilmem ama pavyona gazinoya gidecekse okumasın zaten. Oraya okumaya gidiyor ben sinopta ve niğdede üni okudum konyada yaşıyorum. Bahsettiğim Bosna mahallesi Türkiyenin çoğu şehrinden daha büyük ve daha gelişmiştir. Öğrenci içinde birçok vakit geçirebilecekleri yer var biz niğdede dönerci biliyorduk en lüksü kumpirciydi yani

Konya merkez içinde şunu söyleyebilirimki toprakları çok geniş olduğundan araç gerekir çoğu yere.
Ne aradığınıza göre değişir Konyada gece hayatı yoktur mesela ..
Genç insanların eğitiminde başarılı olması için motivasyona ihtiyacı vardır. Zaten 18 20 yaşındaki adamın pavyonda gazinoda işi olmaz, gideceği yer pub, bar veya kulüp olur. Sonuçta bu insanlar sosyalleşmediği sürece okumuş eşekten farkı olmaz. İletişimi gelişmez, kendine güveni gelişmez, içine kapanır psikolojisi bozulur, üniversite hayatı batak masasında testesteron koklayarak geçer vb bir çok ekstra sonuç ortaya çıkarır. Konya şehri Türkiye profilini çizen bir şehir değildir, İstanbul'dan giden biri adapte olmakta zorlanabilir. Şehrin fiziksel olarak büyük olması bile dezavantaj (ulaşım kaynakları yeterli değil ise), ihtiyaç anında öğrencinin bütçesi kısıtlı olduğu için ulaşımda bile zorluklar çekecektir. İzmir, İstanbul gibi şehirler ile kıyaslanması mümkün değildir. Özetle geçiniz hocam öğrenci dediğin adam o yaşta eğlenmeyecekse ne zaman eğlenecek.