Ortam yok, şehir vasat, eğitimi sanmıyorum iyi olsun, bölüm tercihin güzel. Aklını kullan çok çalış, derece yap ikinci sene başka bir üniversiteye transfer ol. Çalışmaya niyetin de varsa mühendisliğe kadar yolu var DGS sayesinde, bir çok bölüme ve okula da olanak sağlıyor.
İstanbul, İzmir, Eskişehir, Ankara, Antalya, Sakarya ile kıyaslıyorum. Pavyon ve otel barları dışında mekan var mı gençler için he belki nargile kafeler vs olabilir. Konyalı ortaklarım var 8 senedir, Konya'nın en güzel tarafı hep Antalya'ya gidiş yoludur derler. Eğer haksızsam cehaletime verin.
Valla onu bilmem ama pavyona gazinoya gidecekse okumasın zaten. Oraya okumaya gidiyor ben sinopta ve niğdede üni okudum konyada yaşıyorum. Bahsettiğim Bosna mahallesi Türkiyenin çoğu şehrinden daha büyük ve daha gelişmiştir. Öğrenci içinde birçok vakit geçirebilecekleri yer var biz niğdede dönerci biliyorduk en lüksü kumpirciydi yani

Konya merkez içinde şunu söyleyebilirimki toprakları çok geniş olduğundan araç gerekir çoğu yere.
Ne aradığınıza göre değişir Konyada gece hayatı yoktur mesela ..