Merhaba, üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı ve İzmir Dokuz Eylül İşletme bölümünü kazandım. 4 gün içinde İzmir'de olacağım. Ailemin durumu olmadığı için başımın çaresine bakmak zorundayım.

Son 1 senedir sosyal medya yönetimi, freelance kurumsal web ve arayüz tasarım hizmeti veriyorum. Kurumsal müşterilerime genelde Wordpress ile hizmet veriyorum. Wordpress'e oldukça hakimim. Divi temasıyla her türlü kurumsal tasarımı çıkarabiliyorum. Tasarımlarıma güveniyorum. Bunlar dışında Html, Css ve Bootstrap'e oldukça hakimim Javascript'i öğrenme sürecindeyim. Arayüz tasarımı yaparken Adobe XD, PS, Illustrator'u arayüz tasarımı yaparken etkili ve koordine bir şekilde kullanabiliyorum. XD, PSD dosyalarını Html Css ya da Wordpress'e (Özel tema ya da Custom html entegresi ile) dökebiliyorum. Kullanıcı deneyimi gözeten arayüz tasarımları yapabiliyorum. Bunun dışında ticaretin içinde büyüdüm. Daha önce Çin'den ürün getirip satma deneyimim oldu. Sertifikalı B2 İngilizce biliyorum. Çinli üreticiyle pazarlık yapabilir, ürün getirtebilirim. Fiziksel ve dijital anlamda satış tekniklerine hakimim. Dönüşlerinizi bekliyorum.