Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada okuyorum gelme
Geleceğim bana ne
Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konya'dayım, her türlü ortam mevcut onu biliyorum da eğitimi bilmem.
Eğitim önemli hocam
Tolga26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konya güzel yer ama başı kişiler biraz değişik hocam 😂😂😂
İnsanlarla pek işim yok, eğitim almaya geliyorum.
ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun ibocum.
Allah razı olsun kardeşim.
massetza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıllık ise kazandığınız bölüm, sizi diğer bölümlerin dışındaki dağın tepesine atıyorlar ve uzaylı gibi bakıyorlar. 🤣
Uzaylı olarak görebiliyorsa ne mutlu bize Uzaya çıkmak bu devirde yürek ister.
Tam olarak böyle ama en büyük avantajı okumak için gelene çok iyi bir ortam ve fırsat doğurması ortam yok takılacak mekan yok ister istemez derslerde başarılı oluyorsun

Kulu'dayım hocam ben bu arada siz Konya'nın neresindesiniz?
Çok güzel tam istediğim gibi Bozkır'dayım.
BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konyada bir çok konser yaptık nuhun gemisi gibi her çeşit insan var. Hayırlı olsun.
Bir tane daha geliyor o zaman
lionparsde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisayar programcılığı mezunuyum bende 2 sene boşa yıl kaybı adam akıllı 1 sene çalışıp daha sağlam 4 senelik bir yere git bence pek bir şey ögretmediler bize hocalar derse girmeden soruları verip sınava girerdik
Boşa yıl kaybı olarak görmüyorum. İllaki bir şeyler katacaktır.
Hocam insanları bu şekilde caydırmayın. Bölüm güzel, eğitim kötü. Okulda verilen bilgi ve eğitim yetersiz üstüne ek olarak kendiniz birşeyler eklemezseniz bir faydası olmaz
Teşekkürler hocam
Hd2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortam yok, şehir vasat, eğitimi sanmıyorum iyi olsun, bölüm tercihin güzel. Aklını kullan çok çalış, derece yap ikinci sene başka bir üniversiteye transfer ol. Çalışmaya niyetin de varsa mühendisliğe kadar yolu var DGS sayesinde, bir çok bölüme ve okula da olanak sağlıyor.
Tam olarak amacım budur hocam Teşekkürler.
ForumiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MYO bölümü kampüsün tepesinde konuşlanmıştır. Ortak kafetaryaların vb. olduğu gökkuşağı diye adlandırılan mekanda MYO dayım derseniz, sizinle şu şekilde dalga geçerler "az daha adımlarsan Kadınhanı'na varırsın"
Ortam arayışınızda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Otogarda otobüsden iner inmez terminallerin 500-600m ilerisinde sizi gece kulüpleri,gazinolar karşılıyor.
Okuldaki eğitim seviyesi günümüzde ne seviyedir bir yorum yapmam doğru olmaz. Ben 2006 senesinde girmiştim Mak.Res.Kont. bölümüne, eğitim o zaman yerlerdeydi.(1. sınıfta bıraktım,kendimi sahada geliştirdim)
Bosna Hersek mah.'deki emlakcılardan uzak durmanız veya garantici sözleşme yapmanız gerekiyor.
Gecede gündüzde hastalık sağlık durumlarında bir alo demeniz yeterli, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Değişik Konya'ya hoşgeldiniz.
Allah razı olsun hocam, amacım eğlenmek vs. değil. Pavyondan karıyla kızla işim çok olmaz Okumaya geliyorum. İnşallah hayırlısı olsun.