onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedikleriniz doğru totalde 4 senede 120.000₺ gibi bir ücret gideceği doğrudur.Yazdığım bölümün ingilizceside var fakat benimki ingilizce değil o yüzden normal halini yazdım.Her okulun zorluğu var bilişimi sevdiğimden zaten yazdım hayırısı olsun artık.Geçen sene bilgisayar bölümlerinin 2 yıllığıda geliyordu fakat ben tercih yapmak istemedim dgs’nin zorluğundan dolayı.Dört yıl okurum Sonrasında abimden dolayı işim hazır gibi😊 Bu arada güzel yazılarınızdan bilgilendirmelerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Sormak istediğim diğer bir soru sanırım gidip gelen olarak siz anlarsınız.İstanbul kartalda oturuyorum 4 yıl garanti gideceğim bölüm ingilizce değil hazırlık yok o yüzden.Kartalda oturuyorum üniversiteye gidiş gelişi nasıl yapmam daha iyi olur sanırım okulun servisleri varmış onların nerelerden geçtiğini biliyormusunuz ücretleri ne oluyor Bilgi veririseniz çok sevinirim
Hocam bende belirttiğim gibi özel üniversitede okuyorum.Alttan ders olup olmaması sana bağlı bence okula git.120 bin lira para çok bi para değil şuanki paranın değerine bakıcak olursak bi symbol araba alamıyorsun o paraya.Onun dışında özel ünili olmanında güzel yanları var.Evet ücretsiz servisi var yanılmıyorsam okula giderken bende gördüm ışık üni servisini üsküdarda.Fakat önemli değil okulun websitesinden ulaşabilirsin.Servisler genellikle merkezi noktalarda oluyor.Üsküdar marmaray gibi