Siz piyasaya veya pandemiye vurgu yapmamışsınız ki, genellemişsiniz. Ona istinaden öyle bir cevap yazdım. Ben olsam en azından 1 yıl erteler seneye yaparım. Şu dönemde insanlar hem hastalıktan dolayı, hem de altın fiyatlarının yüksek olması nedeniyle hediye götüremediklerinden dolayı düğünlere gitmiyorlar.
Diyorsanız ki; bu şartlarda, gündem böyleyken düğün yapılır mı? Buna herkesin cevabı zaten 'hayır' olur. Böyle olmasa bile yine de pek gerekli olduğunu düşünmüyorum, sadece nikah ile evlenip mutlu mesut yaşayan çok insan var. Eğer taraflardan, aile büyüklerinden bu işi sorun edecek birileri yoksa, varsa bile gelin veya damat olacak kişi "aman ne derlerse desin onlar, bu benim kararım benim hayatım, ben böyle istiyorum" diyorsa, kesinlikle sade bir nikah yapıp, düğünde başkalarının karnı doysun, millet gelsin oynasın yesin içsin diye harcanacak para ile de geleceğe yatırım yapmak en mantıklısı.
Evlenelim artık diye o kadar yakama yapıştı, sonra ilk tarihi kendi kabul etmedi o tarihte olsaydı bugün kü kadar büyük değil küçük bir şeyler olacaktı ama evli olacaktık. ikinci tarihi korona erteledii, üçüncü tarihi korona erteledi, 4 . tarihi ben yurtdışına çıkmak zorunda kaldım ertelendi, şimdi bir daha 5, tarihi erteleyip 7 senedir tanıştığım insanla 9 senede evlenmekte dügün yapamıyoruz diye bana saçma geliyor.