Hocam konudışı olacak biraz ama 3 gündür ölümcül diş ağrısı çekiyorum (arka diş içi boşalmış), yarın dişçiye gideceğim yarına kadar nasıl idare edebilirim (apranax ilk hap işe yaradı sonrası boş, parol boş, tuzlu su boş, yalnızca ağzıma su doldurup suyu ağzımda tuttuğum zaman ağrı kesiliyor, böyle de yaşanmıyor)
Hocam muhtemelen pulpa odası yani sinirin bulunduğu yer açıkta. Pek yapılabilecek bir şey yok. Apranax normalde işe yarar ama uzun süredir içiyorsunuz sanırım oda yetersiz gelmiş. Yani açıkçası görmeden bir şey tavsiye etmek gerçekten güç yardımcı olamadım kusuruma bakmayın ama ben bir danışırım belki benden başka fikri olan hekim arkadaşlar vardır.
Hocam biraz konu dışı olacak ama benim sağ ve sol alt azı dişleri tarafında alttan diş gelmediği için implant yapıldı ama sürekli sök tak sök tak (enfeksiyon, çivi sallanması vs. sebeplerden) bu dünyada azabı yaşattılar bana. Son olarak artık taktırmadım sol alt çene tarafındaki çiviyi ve orası 1 yıldır boş duruyor. Dişlerin kayması vs sorun yaşar mıyım ne yapmam gerekiyor? Tekrar taktırmaya inanın baya baya çekiniyorum
Yani çocuklukta dişler büyür(süt dişleri) Olgun dişler büyümez Sanmıyorum kayma olacağını tabi diş yapınızı çene yapınızı bilmeden bir tavsiye veremem maalesef hocam 🙁
Hocam biraz konu dışı olacak ama

dişimdeki hafif yamukluk için tel takmaya gerek var mı ? 1 diş için çekmeye değer mi? :
Soruyu tam anlayamadım hocam
yorumlara bak

D: D :
Hahahahah 😛