anlayabilmen için seviye düşeceğim ama anlamayacağını farkettim.kendi açtığın konunu düzenlemişsin altında düzenlendiği tarih bile yazıyor daha onun bile farkında değilsin.ahlaksızlığında boğulacaksın bunun cezasını misliyle ödeyeceksin milletin 3 kuruşuna göz koymak ne demekmiş bunun bedelini elbet ödeyeceksiniz burası dingonun ahırı değil önüne gelen istediği scam projeyi burada pazarlayamaz bunun peşindeyim merak etme sen oturduğun yerden sadece kitleme yaparak kazanç vaadeden bir sistemin ponzi olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile söyler..ben her şeyimi hazırladım sizin gibi virüslerin bu piyasadan silinmesi için tüm hukuki yolları denerim yeterki siz ponzi şemalarını tanıtmaya devam edin.
Düzenlediğim tarihin resmini atsana buraya ne zaman düzenlemeşim ? Sistemde değişiklik güncelleme vs. olduğunda güncellerim ben çünkü konuyu açtıktan sonra bir çok şey degisti.Yaptigim değişiklikleri senden korkup yaptığımı sanmam çok komik.Elinden geleni ardına koyma dediğim gibi ben o konuyu açtıktan sonra tek bir insan mağdur olduysa bir kuruşuna zarar geldiyse gelsin beni bulsun buradayım.