Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahahahah konuyu ne zaman düzenlemişim en son bak bakiyim senden korkup konu mu düzenleyeceğim bir de güldürdün sabah sabah.. O kanıtlarıyla gösterdiğini zanneden şark kurnazlarının tek derdi sitelerine hit çekip Adsense'den üç beş bir şeyler kazanmak biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz sen merak etme...Ahlaksız olan sensin ben hakaret etmedim aklın sıra uyaracağım diye sen hakaret ediyorsun ama seviyesizliğine veriyorum.
anlayabilmen için seviye düşeceğim ama anlamayacağını farkettim.kendi açtığın konunu düzenlemişsin altında düzenlendiği tarih bile yazıyor daha onun bile farkında değilsin.ahlaksızlığında boğulacaksın bunun cezasını misliyle ödeyeceksin milletin 3 kuruşuna göz koymak ne demekmiş bunun bedelini elbet ödeyeceksiniz burası dingonun ahırı değil önüne gelen istediği scam projeyi burada pazarlayamaz bunun peşindeyim merak etme sen oturduğun yerden sadece kitleme yaparak kazanç vaadeden bir sistemin ponzi olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile söyler..ben her şeyimi hazırladım sizin gibi virüslerin bu piyasadan silinmesi için tüm hukuki yolları denerim yeterki siz ponzi şemalarını tanıtmaya devam edin.