MandalinaJolie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haddini bil efendi gibi konuş terbiyeni bozma ahlaksız artık seni açık açık yatırım tavsiyesi veriyorsun hukuken suç işliyorsun daha okuduğunu bile idrak etmekte güçlük çekiyorsun senin yatırım tavsiyelerini neden dikkate alsınlar daha ne denildiğini bile anlamadan körü körüne scam proje savunuyorsun bir daha uyarmayacağım haddini bil efendi gibi konuş..tüm yazışmalarını konularını ben ekran görüntüsü aldım bunları arşivleyeceğim yarın bir gün patladığında bunların hepsini göndereceğim ayrıca yatırım tavsiyesi vermekten spk'a şikayet ediyorum seni haberin olsun onlar uğrar size.

Not: myDexPay XMD ponzi şeması scam bir coindir uzak durunuz!
İftira atarsan daha da ağır konuşurum sen haddini bil önce , ben terbiyemi bozmadım bozdurma insana.Şikayet edebilirsin farkındaysan Mydexpay konularımı uplamıyorum bile kimseyi üye etmeye de çalışmıyorum sadece senin gibi üç beş tane kendini kripto para uzmanı sanan insan var burada atıp tutuyorlar onlara cevap yazmak zorunda hissediyorum kendimi.İstediğini arşivle istediğin yere şikayet et hukuk dışı hiç bir şey yok ortada çocuk yok senin karşında ki korkutasın.