Yahu şu sistem patlasın ekran görüntülerini aldım ilk şikayet edeceğim kişi sensin hem cimere hem spk'a hem de gerekli mercilerin tümüne hem yatırım tavsiyesi vermekten hemde ponzi bir şemaya insanları üye yapmaktan ceza alman için elimden geleni yapacağım.hâlâ utanmadan yalan söylüyorsun yukarıdaki yorumlara bak bakalım başkaları kazanamasın diyen ki m? evet ilk hacklenişi değil bu merak etme ne olduğunu çok iyi biliyoruz ayrıca gelişim grafiğinide görüyoruz git gide nasıl geriye gittiğinide.Dexrate oranı varmış yahu teknik olarak her türlü şeyi kılıfına uydurabilir bu onun ponzi olduğu gerçeğini değiştirmez bu açık seçik scam bir proje..projeyi çok iyi takip edip analizini yaptım sırf youtube üzerindeki videolardan bile ne olduğu anlaşılıyor..hatta sene sonu $1 dolar olacakmış yahu sene sonu şu fiyata ulaşacak diye hedef veren bir sistem %100 ponzidir.
XMD MyDexPay'den uzak durun scam ve ponzi şemasıdır.
İzlemeye devam et sen patlasın diye dua etmeye de devam et anca öyle izlersin , çoooook beklersin , komiksin yorumlarını okudukça gülüyorum ama bu kuyruk acının sebebini anlayamıyorum.İstediğin yere şikayet edebilirsin.Başkaları kazanamasın diye bir şey mi söyledim ben ? Ben kazanayım başkaları zarar etsin diye tek bir lafım var mı utanmaz herif niye iftira atıyorsun ? Madem scam ve ponzi niye sinsi sinsi sürekli takip ediyorsun? Üç tane makale okuyup başımıza kripto para uzmanı kesiliyorsunuz.Sene sonu 1$ olacak değil , sene sonu hedef 1$ sen önce kavramları öğren sonra konuş.İyice sinirlendirmeye başladın artık beni bak işine gücüne kuyruk acını git başka yerden çıkar , her neyse artık.