Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu çok iyi biliyorsun da yarım yamalak ve sallamasyon konuşuyorsun.Ben kazanıyorum başkası kazanmasın diyen kim ? Kim kazanamamış kimin parası gitmiş bi tane örnek göstersene niye haybeye sallıyorsun sen kardeşim amacın ne ? Sürekli hackleniyor demeye utanmıyor musun bir kez eklendi bir Allahın kulu mağduriyet yaşamadı neymiş sürekli hackleniyormuş hey Allahım ya komedi gibi.
Borsa dinamiklerini çok iyi biliyormuşmuş... Dexrate oranı var sistemde , yatırım arttıkça günlük pay dağıtımı düşüyor + artık ikinci üçüncü derinlik olayı kalktı.Sadece üye yaptığın kişi için sana hediye xmd veriliyor , onun üye yaptığından pay alamıyorsun.Hayır bilmiyorsun ne konuşuyorsun be kardeşim takip edeceksen adam gibi takip et sistemi iyice bil ondan sonra konuş komik oluyorsun sonra.
Yahu şu sistem patlasın ekran görüntülerini aldım ilk şikayet edeceğim kişi sensin hem cimere hem spk'a hem de gerekli mercilerin tümüne hem yatırım tavsiyesi vermekten hemde ponzi bir şemaya insanları üye yapmaktan ceza alman için elimden geleni yapacağım.hâlâ utanmadan yalan söylüyorsun yukarıdaki yorumlara bak bakalım başkaları kazanamasın diyen ki m? evet ilk hacklenişi değil bu merak etme ne olduğunu çok iyi biliyoruz ayrıca gelişim grafiğinide görüyoruz git gide nasıl geriye gittiğinide.Dexrate oranı varmış yahu teknik olarak her türlü şeyi kılıfına uydurabilir bu onun ponzi olduğu gerçeğini değiştirmez bu açık seçik scam bir proje..projeyi çok iyi takip edip analizini yaptım sırf youtube üzerindeki videolardan bile ne olduğu anlaşılıyor..hatta sene sonu $1 dolar olacakmış yahu sene sonu şu fiyata ulaşacak diye hedef veren bir sistem %100 ponzidir.

XMD MyDexPay'den uzak durun scam ve ponzi şemasıdır.