Selamunaleyküm arkadaşlar,

Yarın 3.5 senelik kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gidiyorum. Kendileri Alanya'nın yerlileri normalde orada oturuyorlar da kız arkadaşım öğretmen olduğu için onla beraber geldiler hemde benimle tanışmak için. Babası kral adam biz zaten gidicez o alanyaya gelip masraf etmesin boşuna demiş. Sağ olsun güzel düşünmüş.

Şimdi gel gelelim buradaki tecrübeli abilerimden kardeşlerimden konuyla ilgili yardım istiyorum. Ne sorarlar ne konuşulur nasıl davranmam gerekir ne yapmamam gerekir? Biraz stresliyim ve utangaç birisiyim. Ailesi ve ben yalnız olucaz başka akraba vs olmayacak. İnşallah haftasonu da aileler tanışacak

Arkadaşlar selamlar tekrardan

Büyük bir stres ve heyecanın ardından dün akşam yazamadım kusura bakmayın. size dün yaşadıklarımdan bahsedeyim hemen.
Giderken 1 kg fıstıklı baklava yaptırdım kutusunu güzel kurdaleli ve çiçekli süslettim. Komik gelebilir ama 50'li maske ve 1 lt dezenfektan da götürdüm Onları ne kadar düşündüğümü ilk tanışmadan anlasınlar istedim çünkü yabancı yerdeler aramasınlar dikkat etsinler istedim.
Evden erken çıkmama rağmen yarım saat geç kaldım kendi arabamızla gitmeme rağmen 2.5'da değilde 3'te gittim ama hiçbir şey demediler sadece acıkmışlar beni beklemişler eve girince annesi sordu hemen sıcak soğuk bişey içer misin dedi zahmet olmazsa soğuk bi şey alayım dedim. Sonra babası sordu ne iş yapıyorsun diye ben de yaptığım işten bahsettim detay vererek ne yaptığımı falan anlattım o da ticaretle uğraştığı için Alanya'daki kendi işini turistlerle sıkıntısını falan anlattı. Oturmama çok dikkat ettim konuşurken babasının gözlerine baktım karşımda benden 5 yaş küçük erkek kardeşi de oturuyordu onla haziran ayında tanışmıştım onun stresi yoktu. Annesi çok çok çok sıcakkanlı çok güzel gülen bi insan ben gülüşünden anladım zaten içeri girdiğimde bana hemen ısındığını. Ailemi falan sordular nereli olduğumu sordular. yarım saat otururum diye gittim ama 2 saat oturmuşum kalkarken bırakmıyorlardı da yolum uzun gideyim dedim Sultanbeyli'de oturuyorum ben orası AVCILAR her neyse işte eve geldim kız arkadaşımla konuştuk ettik annesiyle babası kendi arasında konuşurken annesi çok temiz efendi bi çocuk demiş babasıda korktuğu gibi birisi çıkmadı demiş (istanbullu bi serseri bekliyor olabilir haklı olarak)😁

not: bu arada ben gidene kadar çok heyecanlıydım gittiğimde heyecanım biraz dinmişti, çıkarken babasının elini de öptüm. Ben heyecanlıyken çeneme vurur çok konuştum sanırım. 3-4 kez de espri yaptım bayağı kahkaha attılar Kendiniz gibi olun yani bence böyle daha güzel oldu saygılıysanız zaten espri vs yapmanıza bakmazlar herhalde