Iskaladığımız bir nokta var sanırım. Sigorta her şeyden önce araç sahibine fayda sağlıyor. Birkaç ay önce ben bir kaza yaptım. Karşı tarafın aracına 1200₺ civarında hasar verdim. Bu parayı ödeyebilecek durumum yoktu o gün. Tutanak tuttuk, karşı tarafın masrafını benim sigortam karşıladı.
Sigortada her şey araç sabibinin lehine iken "polislerin bu işte bir menfaati mi var acaba" diye düşünmek hakkaniyetli bir tutum değil diye düşünüyorum. Herkesin bir görevi var. Polisin görevi de kanunları uygulamak. Evinize 10 km mesafenizin kalması sizi haklı çıkarmaz. İnsanların evine 10 km kala polis sigorta soramaz diye bir madde de yok

Agresif cevaplar veriyorsunuz. Bence konulara daha sakin yaklaşmalısınız. Tartıştığımız bir konu var ve herkes kendi fikrini söylüyor. Kimsenin size bir kastı yok. Bazı şeyleri daha rahat konuşabilmeliyiz..
Anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz birşey var. Bundan yıllar önce böyle bir mevzuat vardı, polislerin ceza başına prim aldığı ve atanma kolaylığı sağlandığına dair. Şuan var mı bilmiyorum ama yukarıda ki arkadaş gibi farklı tavır sergiliyorsunuz, şuan açıkçası fetöcü yada farklı bir damga vuracaksınız şüphesindeyim. Benim dediğimi bu kadar büyütecek ne var onu anlamadım? Sigortanın ne olduğunu da biliyorum neyin ne olduğunu da. Bunları bana hatırlatmanıza yada bilgi vermenize gerek yok. Haklıyım demiyorum zaten de mevzu benim o gün ki yaşadığım muhabbet değil farkındaysanız arkadaşın sorusu mevcut. O gün ki polis memurlarının tavrı hoşuma gitmemişti, ne yaşadığımın detayını anlatmak zorunda değilim kimseye. Bu arada ülkemin polisini ve askerini emin olun herkesten daha fazla seviyorum. Lütfen mesajımı gereksiz bir şekilde alıntı yapıp yanıtlamayın rahatsız oluyorum.