celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, 10 gün kadar önce şehirler arası yolculuk yaptım özel aracımla 1 2 gün sonra boğazım ağrımaya başlamıştı klima çarptı diye pek önemsemedim. Geçen hafta perşembe günü aile hekimine gittim baktı birşey yok boğazında dedi. Bugüne kadar boğaz ağrım devam etti ateş veya başka bir belirti yok. Bugün sabah test yaptırdım pozitif olduğum ortaya çıktı.

Kardeşimde yaptırdı o negatif çıktı. Ama onda tat alamama boğaz ağrısı da var. Aynı evdeyiz ama nasıl oluyorda belirti olmasına rağmen negatif çıktı anlamadım.

Telefon numaramı vermiştim bana ulaşamamışlar annemi aramışlar o sırada arkadan aradılar yetişemedim aynı numarayı aradım ama ulaşamadım.

Aklıma hiç kötü bir düşünce yok resmen sonucu gülerek karşıladım.

Herşeyi geçtim ay karantinada kaldım maskesiz eldivensiz hiçbir yere çıkmadım bu kadar önlem almama rağmen beni buldu. Millet maskesiz geziyor hiçbirşeyleri yok
Vucut direncinizi yüksek tutun su için ateşi ilaçlarla dengeli tutun, antibiyotik kullanmayın (eşime antibiyotik verdiler diş için nerdeyse korona oldu diye arayacaktım ateş vs. sadece tat almayı sordum onda yoktu) bol bol sıvı su tüketin insanlardan uzak durun ailenizi evinizden uzaklaştırın korona ne zaman nerde çıkacağını bilinmiyor. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.