Şimdi dostum;
- Türk halkının kandırılması
- Bilgi kirliliği
- Habercilik ilkesini ihlal ediyor
- Bu işin helal haram olayına girmek bile istemiyorum
- Bu yapılan ticaret değil bir kişi ünlü olacak diye hem ajansın ismini zedelemeye hemde ajansa abone olan kullanıcılara yapılan sahtekarlıktır.
- Olmayan bir olayı bile parasıyla yaptırabiliyorsunuz. Konumuz şu adamlar apple bize 200 bin dolar ödül verdi biz reddettik diye haber yapmış.
- Boşuna eğitim almayalım o zaman ajansa basalım parayı apple samsung xiaomi açıklarını bulan genç diye haber yaptıralım zaten haber sayesinde ismimizi duyan iş teklifi verir
Ne güzel dünya
Tekrardan söylüyorum arkadaşın yaptığını savunmuyorum.Bilgi kirliliğine gelecek olursak "5 ay kullandı 100 kilo verdi" benzer başlıklarla konu dolu haber siteleri.Denetleyen olmadıkça bu böyle de devam eder.Ajansın ismini zedelemek demişsin ama ajans bunu bile isteye yayınlıyor zaten haberin doğru mu yalan mı olduğunu pekte umursadıklarını düşünmüyorum.Türkiye'de her işte olduğu gibi burada da parayı veren düdüğü çalıyor ne yazık ki..Dünden beri hem arkadaşın satış konusunu baltalıyorsunuz hemde 2 kere farklı konu açarak hizmeti kötülüyorsunuz.Ortada bir yanlış var doğru ama aynı tepki bahsettiğim diğer sistemlere de verilmedikçe samimi bulmuyorum.