Selamlar, 10 gün kadar önce şehirler arası yolculuk yaptım özel aracımla 1 2 gün sonra boğazım ağrımaya başlamıştı klima çarptı diye pek önemsemedim. Geçen hafta perşembe günü aile hekimine gittim baktı birşey yok boğazında dedi. Bugüne kadar boğaz ağrım devam etti ateş veya başka bir belirti yok. Bugün sabah test yaptırdım pozitif olduğum ortaya çıktı.

Kardeşimde yaptırdı o negatif çıktı. Ama onda tat alamama boğaz ağrısı da var. Aynı evdeyiz ama nasıl oluyorda belirti olmasına rağmen negatif çıktı anlamadım.

Telefon numaramı vermiştim bana ulaşamamışlar annemi aramışlar o sırada arkadan aradılar yetişemedim aynı numarayı aradım ama ulaşamadım.

Aklıma hiç kötü bir düşünce yok resmen sonucu gülerek karşıladım.

Herşeyi geçtim ay karantinada kaldım maskesiz eldivensiz hiçbir yere çıkmadım bu kadar önlem almama rağmen beni buldu. Millet maskesiz geziyor hiçbirşeyleri yok

Buradan aşağısını biraz günlük gibi yapayım bilgilendirmiş olurum;

Gün 1 ( 25 Ağustos 2020):
Boğaz ağrım var.
Test pozitif çıktı il sağlıktan aranılacağım söylendi.

Gün 2 ( 26 Ağustos 2020):
Boğaz ağrısı devam ediyor başka bir belirti yok.
Sabahtan il sağlıktan arandım belirtiler soruldu ona göre ekip yönlendirildi. Öğleden sonra ekip geldi yüz yüze belirtiler soruldu ona göre ilaç verildi. Kardeşimin negatif olduğunu söylemiştim konuda. Gelen ekibe bunu bildirdik bu doğrultuda her ihtimale karşı ona da ilaç başlattılar. 5 günlük bir doz verdiler sabah akşam olacak şekilde. Temasta olduğum kişiler hakkında bilgi aldılar 10 kişi kadar bir liste verdim iletişime geçmeye başladılar 14 günlük karantinaya almak için.

Gün 3 (27 Ağustos 2020):
Sabahtan boğaz agrim yoktu akşam biraz ağrıdı.
Filyasyon ekibi tekrar geldi bir problem olup olmadigini sordu. Problem olmadığını belirttim. Artık ilaç bitmeden gelmeyeceklerini ilettiler. Sadece aranacakmisim.

Gün 4 (28 Ağustos 2020):
Bugün hiç ağrım olmadı iyileşmiş gibiyim.
Mahalle muhtarı aradı sağlık durumumuzu sordu yapabileceğimiz birşey var mı dedi.

Gün 5 (29 Ağustos 2020):
Gece biraz boğaz ağrısı oldu.
182'den aradılar durum soruldu.
Verdikleri ilaç bitti.

Gün 6 (30 Ağustos 2020):
Hiçbir ağrım kalmadı
Arayan soran olmadı

Gün 7 (31 Ağustos 2020):
Hiçbir ağrım yok sanki atlattım.
Arayan soran olmadı.

Gün 11(05 Eylül 2020)
Hes programında riskli değile döndü