orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam evde horoz besledim ben 1 dakkada 5 kere falan tuvaletini yapabilen değişik bir hayvandı. O açıdan kızmam.

Kedi konusunda çekindiğim nokta internette falan hep kendi sahiplerine saldıran orasını burasını çizip yaralan kedileri görüyorum. Böyle korkum olmuş gibi dışarıda severken bile hani böyle uzaktan seviyorum. Kedileri siz bu konuda diyebileceğiniz bi şey var mı sinirlenip saldırdığı oldu mu?

Köpekleri daha çok seviyorum işte saldırmıyor diye birde saldırsada çok bişey olmaz diyorsun içinden. Evim küçük köpek hem çok büyük sorumluluk istiyor. Hem de evim küçük uygun değil onun için.

Birde kediyi gezdiriyormusunuz? Hayvan sıkılır tek başına evde dışarı gezdirmeye götürseniz kaybolabilir. Bir de farklı mevzular var. Bunu merak ettim. Hayvanında arada hava almya hakkı var sonuçta yoksa kedi çantasıyla falan mı çıkarıyorsunuz?
alacağınız kedinin cinsine + karakterine göre değişir. Genelde çoğu kedi, hoşuna gitmeyen bir durum olduğu zaman sahibi o bu dinlemez tırmalar ama kedi saldırması demek abartı olur tabi. Kolunu bacağını çizer, tırnağını takar v.s. .. Ha bazı kediler aşırı mülayim oluyor, şansınıza öylesi de denk gelebilir ama garantisi yok.

Köpek meselesine gelince de söylediğiniz büyük ölçüde doğru olmasına rağmen, o bile her zaman için geçerli bir durum değil. Benim 1 yaşında malta teriyerim var. Hepimizi yedi bitirdi. Ayaklarımız ısırılmaktan yara bere içinde. Bacaklarımız çizik içinde. Kızımın kolları yüzü filan çizik, yara hep ve de 1 aylık profesyonel eğitim almış köpek bu güya