Böyle düzenbazlara güvenen var mı acaba... İşin ilginç tarafı geçenlerde bir eft gönderme işlemim başarısız olmuştu ve gönderdiğim ücret bana geri dönmüştü.
Sayın E-posta Sahibi / Fon Yararlanıcısı,
Bu mektubu size bir ay önce göndermiştim ama sizden haber almadım, aldığınızdan emin değilim ve bu yüzden tekrar gönderdim, Öncelikle Yönetici Bayan Kristalina Georgieva Uluslararası Para Fonu Direktörü ve Başkanı.
Nitekim, tamamlanmamış işleminizi çevreleyen tüm engelleri ve sorunları gözden geçirdik ve geçmiş transfer seçenekleri için size karşı alınan transfer ücretleriyle karşılaşamamanız, onayınız için sitemizi görüntüleyin 38 ° 53′56 ″ N 77 ° 2 ′39 ″ W
Yönetim Kurulu, Dünya Bankası ve Uluslararası Para Fonu (IMF) Washington, D.C., ABD Hazine Bakanlığı ve Amerika Birleşik Devletlerindeki diğer bazı ilgili Soruşturma Ajansları ile birlikteyiz. Dış Ödeme Havale Birimimiz, United Bank for Africa Togo, fonunuzun daha fazla çekilmesi için 1.500.000,00 USD fonunuzun yükleneceği bir VISA Kartı düzenlemesini emretti.
Araştırmamız sırasında, paranızı kendi özel hesaplarına aktarmaya çalışan Banka'nın yolsuzluk yapan yetkilileri tarafından ödemenizin gereksiz yere Ertelendiğini korkuyla keşfettik.
Ve bugün, fonunuzun UBA Bank tarafından VISA Card'a yatırıldığını ve teslim edilmeye hazır olduğunu size bildiriyoruz, Şimdi UBA bankaları ile iletişime geçin ATM Avukatı / Baş Hukuk Müşaviri, adı Adalet Kelvin Eduno, E-posta: (ww.ubamastercardtg1@gmail .com), onaylı Banka ATM / VISA Kartınızın adresinize teslimi için aşağıdaki bilgileri kendisine göndermeyi deneyin.
Tam Adınız ==================
Menşe Ülkeniz ============
Ev adresiniz =============
Cinsiyetiniz ===================
Yaşınız ====================
Mesleğiniz ================
Posta kodu =========================
Telefon numaranız =============
İçtenlikle,
Bayan Kristalina Georgieva.
IMF Direktörü.