Arkadaşlar bence ufak bağışlarla iki tarafta hayır işi yapsa daha iyi olur. Vesile olduğumuz için bizde nasibimizi alırız.
Gönlünden ne koparsa yada 50-100tl alt limitle Türk Eğitim vakfı -IHH - TSK - Lösev gibi kurumlara miktar zorlaması olmadan yapılsa cok daha güzel işler çıkar diye tahmin ediyorum.
Şahsen ben davetiyemi bağışla aldım verilen limitin kat ve kat üstüne çıkarak aldım cok ta mutlu oldum.
Şimdi hocam bağış konusunda yapmış olabilirsiniz saygım var zaten yapılan iyilik sessiz olanı makuldur heryere ben yaptım ettim diyerek bir şekilde yaklaşım yaparsak bu binebze ticarete girer zaten kişinin durumu iyi olsa zaten gerekli yardımları yapar buna bizler engel olamayiz ama sizinkide bı görüş ne diyelim saygı duyuyorum