Merhabalar,
Peyzax.com alanında yayın yapan Peyzax Kentsel Tasarım, Bahçe ve Peyzaj Mimarlığı Dergisi adına yazıyorum.
11 yıldır tamamen kendi emeklerimle yaptığım, wordpress altyapısını kullandığım websitemde yazdığım yazılar nedeniyle Google üzerinde indekslenme oranım yüksekti. Haziran 2020 itibariyle blog adresimi online dergi formatına çevirmeye karar verdim. Yazar sayımız arttı, dergimiz yavaş yavaş tutulmaya başlıyor.
2021 yılı ile birlikte websitemde yeni bir arayüz ve özellikler görmek istiyorum (4 ay süremiz var). Bu nedenle sizlerden belirttiğim özelliklerde bir site kurmak için fiyat teklifi bekliyorum.
15 yıldır tasarım ve yazılım sektörünün içerisindeyim. Özellikle wordpress konusunda ücretli/ücretsiz birçok site tasarladım, ancak aşağıda belirttiğim modüllerin tamamını yapacak kadar bilgi ve zaman sahibi değilim.
Aşağıda yer alan sabit modüller kesin olmasını istediğim özellikler, ekstra modüller ise verilen fiyat teklifine göre değerlendireceğim modüller.

Genel Özellikler Şöyle:
1. Temiz (Clean) bir tema olmalı
Çok beğendiğim tema www.domusweb.it/en Bu tema gibi basit bir arayüz istiyorum. Karışık bir anasayfa olmamalı.

2. SEO özellikli olmalı

3. PageSpeed mobil için en azından 40 üzerinde olmalı

4. Blog yazıları içerisine woocommerce ürünleri eklenebilmeli
Örneğin Tuğla İrmiği ile ilgili bir yazı içerisine tuğla irmiği satış ürünlerini gömebilmeliyim.

5. Responsive Tasarım Olmalı

6. Google AMP & Facebook Instant Article özellikleri olmalı

7. Aşağıda belirtilen custom post type'lar "Gutenberg" editör özellikli olacak

Sabit Modüller
1) Projeler
Custom Post Type olarak açılacak bir modülde yazarlar girerken proje künyesini ayrı girmeli. Künye sağda ya da sol barda yer almalı.
Bu konuyla ilgili yurtdışındaki rakibime bakabilirsiniz (www.landezine.com).

2) Ürünler
Custom Post Type Ürün künyesi (üretici firma bilgileri, websitesi vs.)

3) Yarışmalar & Ödüller
Custom Post Type Yarışma & ödül künyesi

4) Bitkiler
Custom Post Type Bitki özellikleri (çapı, sonbahar rengi vs)
Bitkilerin hepsinin yer aldığı bir bitki kütüphanesi sayfası oluşturulacak, orada filtreleme özelliği ile istenilen bitkiye ulaşılacak. Tam olarak aynı olmasa da örneğin: www.peyzajadresim.com

5) Firmalar
Custom Post Type Firma rehberi (Firma sahibi, konumu, telefon numarası, websitesi vs.)

6) Video Galeri

7) Foto Galeri

8) Haberler

9) Yazarlar sayfası ve yazar profilleri

10) Dil seçeneği

11) Biyoğrafi (Tasarımcı profilleri)

12) Etkinlik
Custom Post Type (Etkinlik tarihi zamanı yeri vs.)

13) İlan
Custom Post Type (personel ilanları vs.)

14) Medya
Bu bölümde özellikle mimarlıkta kullanılan çizimler, görseller paylaşılabilir.

15) Sözlük
Mimari sözlük

16) c2c E-ticaret
Sitede çiçek, saksı, torf gibi ürünler satılmasını istiyorum. Dolayısıyla işyeri sahiplerinin dükkan açabileceği bir pazaryeri olmasını istiyorum. Woocommerce tam anlamıyla çalışır halde kurulup verilecek. Siteye giren insanlar sitenin yarısında blog yazısı vs görürken diğer yarısında satış ürünleri görecek.

Ekstra Özellikler:
1) Bitki bulmaca
Wp Quiz formatında Salix babylonica aşağıdakilerden hangi görselde doğru verilmiştir deyip soru ekleyebileceğimiz bir yapı

2) İçerik Pazarı
Sadece admin panel içerisinde görülebilecek. Admin konular açacak karşısına fiyatlandıracak. Yazar özelliklerine bakıp yazıyı yazmaya talip olacak. İş ona verilecek.

3) IOS ve Android APP
Mobil görünümü uygulama içine gömülmesini istemiyorum. Kodlarla ayrıca yazılan websiteden içerik çekebilecek, satış yapılabilecek, bitki bulmaca oynanabilecek bir uygulama istiyorum.

Yukarıda verilen özelliklere göre bir magazin sitesini, sadece sabit modüller ve hem sabit hem ekstra modüller dahil ne kadara yapabileceğinizi belirten iki ayrı fiyat teklifinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Not: Modülleri kendiniz yazmanız tercihimdir, ancak daha uygun fiyat vererek Publisher tema, WP Quiz Pro gibi eklentileri de düzenleyebilirsiniz.