Spam vs ile alakası yok. Sitenizde konu başlığı kendi url sini görmüyor, örneğin 1782 yılı yangınları başlıklı ürün
https://www.sanalkomisyoncu.com/?attachment_id=2287 üzerinden wp uploaddaki konu resmine yönleniyor. Sitedeki tüm ürünler ürün resimlerinin linkine yönleniyor. htaccess dosyanızı kontrol edin böyle bir yönlendirme kodu varmı bakın birde ayarlar/kalıcı bağlantılardaki ayarları kontrol edin. Muhtemelen siteniz saldırıya uğramış dahi olablir diyelim seo eklenti ayarlarında abukluk yapmadığınızı düşünerek.
Valla hocam doğrusu ben de en çok yoast seo eklentisi ile bir abukluk yaptığımızdan şüpheleniyorum

Fakat ne olduğunu bulamıyorum. Eklentiyi pasif yaptım, komple kaldırdım. Hatta tekrar yükledim. Her bir işlemde 1-2- hafta bekledim. Diğer bütün eklentilerde bunları yaptım. Yok, düzelmiyor.
En son kanaatim şu: Muhtemelen bu yoast seo veya başka bir eklentide biz bir ayarı bozduk. Eklenti de gitti başka bir dosyayı editledi. Ve eklentiyi kaldırsak bile o bozduğu dosya aynı kaldığı için düzelme oluşmuyor. Ama hangi dosya ve neresi?
Tavsiyen üzerine htaccess dosyasını kontrol edcem. İnşallah aradığımız oradadır.
Bilgi vereceğim. Teşekkürler azizim.