Webmovo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle buhardan zevk almak istiyorsan atomizerini mutlaka değiştir hazır coil kullanmamaya çalış aroma fazla gelsin istiyorsan buna göre olan beslemesi iyi tanklar var ben buhar yoğunluğu istediğim zaman dual coil kullanıyorum düşük ohm değerleri ve yüksek wattlar'da kullanıyorum fakat aroma aradığım zaman buna uygun atomizer kullanıyorum, şu an single coil olarak pharaoh mini ve serpent mini dual coil olarak obs kullanıyorum, senin sorununa gelirsek cihaz içerisinden çıkan coillerin ohm değerleri farklıdır ilk kullandığın coil muhtemelen düşük ohm değerine sahipti bu ise yüksek ohm olabilir bu sebepten belirli wattların üzerine çıktığında ilk çekiminde normal 2. çekiminde tank düzgün beslemiyorsa kuru çekim yaparsın bu da yanık tadı gelmesine sebep olacaktır. Coillerin ömürleride buna etki eder haftada 500 puff yapıyorsan ve kullandığın likit özellikle pastane aromalarından biri ise coil etrafını karartır ve yapışır bu da yanık tadına sebep olabilir
bu konu hakkında bana birazdaha yardımcı olabilirmisiniz son dedikleriniz tamemen doğru yaşadıgım sıkıntılar arasında