Çok teşekkür ederim.Süreci anlatayım. İlk olarak tomografi çektiler. Temizsin dediler ve gönderdiler. 2 gün geçti tad ve koku kaybı başladı. Bu tad koku kaybı öncesi iştahsızlık başlamıştı hastaneden sonraki 2. gün tad koku kaybı oldu. Bildiğiniz sirkeyi çalkalıyorum su gibi hiç hissedilmiyordu. Kolonya kokluyorum ciğerimi yakıyor ama kokusu yoktu o derece

sonra hastaneye gittim durumu izah ettim PCR testi yaptılar o testte çıktı.Kan değerlerimde de çıkmadı PCR da cıktı. Sonra eşimi götürdüm ona yaptırdık test o NEGATİF çıktı. Çok şükür bir kaç günüm kaldı sonrası tekrardan test olacağım. Bana dediklerine göre karantina süresi içerisinde test yaptırırsam 14 gün daha karantina verilecekmiş o yüzden bende süremin bitmesini bekliyorum.
Bununla geçmiş olsun hocam, kısa sürede atlatırsınız inşallah.
Hocam ben mesajımda yazdığım gibi bu ayın 19’unda testi verdim 22’sinde sonuçlandı. 6 gündür hiçbir belirtim yok. Doktor en az bi ateş veya tad, koku kaybı olmasının gerektiğini söyledi. Bugün akşama doğru sonuç açıklanacak umarım negatifimdir.
Size de tekrardan şifalar diliyorum.