Networkle işleyen bir sürü coin var piyasada ve gelişen coin bunlar sürekli yenilik yapıyorlar borsasını kuruyor ağını yeniliyor sürekli yenilik yapıyor shitcoinse ozaman hiç bir coine yatırım yapma hepsi shitcoin ozaman çok biliyorsan başka coinlere yatırım yap borsada milletin işine karışma herşeyi çok biliyorsun ya maşallah coinmarketcapdeki coinleri A dan Z ye sular seller gibi yuttun galiba ben kazanamıyorum millette kazanmasın kafası milletin aklı yokmu nereye yatıracak nereden çekecek sana mı kaldı dileyen gelir dileyen gelmez bu cüzi miktarlar da başladım şuan 4 bin TL nakit para çekebiliyorum her ay sen ama yatırım yapma bu sisteme git coinmarketcapden coin al kendine milletinde işine karışma bence
klasik yatırımcı psikolojisi işte ben kazanıyorum başkası kazanmasın.var mı böyle bir olay ? başkasının kazandığından banane bana ne faydası ne de zararı var ? yüzbinlerce yatırımcı zaten ya kazanıyor ya kaybediyor yatırımın mantığı budur biri kazanır birinin kazandığını başkası kaybeder..xmd açık ve net bir şekilde söylüyorum
ponzi yapılanması bir shitcoindir bu yatırımın arkasında yüzlerce açık var bi kere sistem yazılımsal anlamda güvenilir değil sürekli hackleniyor..yatırımcılarına hiçbirşey yapmaksızın sadece kilitleyerek yüksek gelir vaadediyor var mı öyle bir kazanç sistemi ? yok ama vaadeden var çiftlik bankta böyle başladı...klasik bir saadet zinciri başka hiçbirşey değil..merak etme borsa dinamiklerini çok iyi biliyorum yıllardır bu sektördeyim bir bakışla ponzi mi değil mi anlayabiliyorum..daha marketcap üzerinde dolaşımdaki arzı bile belli değil saçma sapan bir şekilde coin kilitleyerek üzerine coin mining ediyor ve kullanıcılarına dağıtıyor bu da enflasyona sebep olur ama önemi yok olsada olmasada zaten ponzi olduğu için bi yerde patlayacaktır.
yatırım yapacak olan arkadaşlar çok dikkatli olsunlar..xmd coin'in trollerine karşı önlem alsınlar..twitter ve youtube üzerinde ne hikmetse en ufak bi eleştiride organize saldırıyorlar bu bile ne olduğunu gösteriyor.xmd coin gibi ponzilerden uzak durun.