Hocam geçmiş olsun.

Biz homeoffice çalışıyoruz 5 aydır market ve ikinci evim ve market dışında gittiğim yer sayısı 3'tür. Psikolojik olarak hep pozitifte kalmak zor. İnsan gezmek tozmak sosyalleşmek istiyor. Ama bu virüsün de farkındayız ve evden olabildiğince çıkmıyoruz kimseyle temas etmiyoruz.

Ben arabada bile maske takmaya özen gösteriyorum. Havadan da bulaşabilir herşey olabilir kimseyle temasta bulunmamak mesafeyi korumak gerekiyor. Binaya giriş çıkışta bir insan görüyorsam uzaklaşıyorum bekliyorum geçip gitmesini. İnadına yaklaşan insanların yanında öksürüyorum.

Test hiç yaptırtmadım. Bu rakamlara ve politik olayları pek takmıyorum temasta bulunmadığın sürece bir şey olmaz ama şunu unutup yorum yapıyoruz;

İnsanlarımız için hayatlarının değeri yok. Uzuvlarının değeri de yok. Ciğerlerinin, boğazlarının, böbreklerinin, kalbinin değeri yine yok. Şimdi siz değer vermediğiniz bir şeyi korumaya çalışır mısınız? Çalışmazsınız. Yaşlılar da goygoy a gidiyor işte zamanında geleceğini planlamayan insanların hayatlarını net bir şekilde görüyoruz. Hastaneye goy goya gitmek nedir? Çarşı pazar gezersin havayı koklarsın anlarım da hastane nedir? Otobüsle boş boş gezmek nedir?

Bunlar gerçek bu gerçek ile yaşamak çok önemli.. Tekrardan geçmiş olsun.