snncan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu soruların en doğru yanıtını bir avukat verebilir, dosyadaki en ufak ayrıntı işleri tam tersine yönde değiştirebilir. bunun için bir avukattan yardım alın, en doğrusu bu olur
Teşekkürler en yakın zamanda avukatla görüşeceğim. Bundan önce bana avukatlar artık bu işlere bakmıyor, baksa da çözülmüyor denildiği için ilk buraya sorma gereksinimi duydum.

ArMa_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu kadarina cevap verebilirim. Tarladan yol gecti ve karayolları henuz odeme yapmadiysa zaten size sormuyor. Tarladaki hissedarlarin hesaplarina hisse oranları kadar yatırıp geciyor.

Not :Bizim tarladanda gecti bu sekilde oldu. Tahmini konusmuyorum yasanan olayı paslastim.
Sanırım yine bir dayımın düzenbazlığı var ortada. Çok teşekkürler.

Ufuk8882 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğunuz yere en yakın bir avukat araştırın. İnternette "miras davalarına bakan avukat" yazdığınızda bir sürü seçenek çıkacaktık. Avukatin Ofisine gidin ve durumunuzu anlatın. Ücret almadan size yardımcı olurlar ve ne yapılması gerektiğini anlatırlar diye düşünüyorum...
Teşekkürler en yakın zamanda avukatla görüşeceğim. Bundan önce bana avukatlar artık bu işlere bakmıyor, baksa da çözülmüyor denildiği için ilk buraya sorma gereksinimi duydum.