SercanYILDIZHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1780RP'yi şuan alışım Riot bayiliğinde 52TL.. hangi yetkili satıcıyı baz aldınız konuyu açarken acaba?
Ayrıca şunu eklemek zorunda kaldım, herkes bayi olarak alış yapmıyor ve genel epin satıcılarının koyduğu fiyat bu fiyat aralıkları+ olarak perdigitali baz aldım ve 400 tl olan ürün sitede 360 tl şuan diğer yerlerde de 360 olabilir diğer siteleri baz almadım ☺

Fun4Rhea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sadece Bayi olan siteden görüntü
Hocam size gelince, değerli yorumunuz için teşekkürler fakat herkes o göründüğü fiyattan satmıyor.64 tlden düşürmüş + olarak bende ucuza satabilirim 50 tlye bile satabilirim fakat epin sitelerinin bir düzeni vardır.Ben müşterilerimden ödeme de komisyon almam adam 5 tl bakiye yüklüyor %5 komisyonu var onu ben ödüyorum.Kontrol ettim 360 tllik ürün çoğu sitede 360, genelde hep perdigitali baz alırım orada ise 400 tldir.
%10 indirim olan sitelerde kar yapıyordur bende 28 tlye verdiği ürünü 20 ye verebilirim müşteri çekebilirim sonra da indirimi kaldırıp perdigital gibi satabilirim ama öyle yapmıyorum.Umarım anlamışsınızdır anlatmak istediğimi🙏