Yok hocam evde horoz besledim ben

1 dakkada 5 kere falan tuvaletini yapabilen değişik bir hayvandı. O açıdan kızmam.
Kedi konusunda çekindiğim nokta internette falan hep kendi sahiplerine saldıran orasını burasını çizip yaralan kedileri görüyorum. Böyle korkum olmuş gibi dışarıda severken bile hani böyle uzaktan seviyorum. Kedileri siz bu konuda diyebileceğiniz bi şey var mı sinirlenip saldırdığı oldu mu?
Köpekleri daha çok seviyorum işte saldırmıyor diye birde saldırsada çok bişey olmaz diyorsun içinden. Evim küçük köpek hem çok büyük sorumluluk istiyor. Hem de evim küçük uygun değil onun için.
Birde kediyi gezdiriyormusunuz? Hayvan sıkılır tek başına evde dışarı gezdirmeye götürseniz kaybolabilir. Bir de farklı mevzular var. Bunu merak ettim. Hayvanında arada hava almya hakkı var sonuçta yoksa kedi çantasıyla falan mı çıkarıyorsunuz?
Balkona falan çıkıyor hocam genelde kedi çantasıyla pek bir mantığı yok bana kalırsa diğer türlü de korkmuyor değilim herşeye tepkili hayvanlar ufacık ses dikkatlerini dağıtıyorlar birde dışarıda yaşamayınca biraz ürkek kalıyor hocam bir anda koşup kaybolması gibi bir durumuda göz önünde bulundurunca balkon daha mantıklı geliyor benim kedim bana daha hiç saldırmadı hocam 7 8 aylık oldu arada bir en fazla evde misafirler olduğunda koşup koşup iki ayağının üstünde durur böyle tekme atmaya çalışır gibi 😂 tırnakları up uzun olmasına rağmen yıkarken tek yaptığı şey miyavlamak oluyor sevmiyor pek diğer kedi sahipleri sanırım yıkamaya çalıştıklarında kan revan içinde kalıyorlarmış bu duruma çok şaşırıyorum cinsinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum Chinchilla benim kedim hocam isterseniz bir göz atın googleden hoşunuza giderse biyerden sahiplenin Evde bakmak için yaratılmış böyle resmen çok övdüm kusuruma bakmayın çocuğum gibi seviyorum 😂