MandalinaJolie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahahaha piyasada yüzlerce coin var ama birileri gelip bu shitcoini uzaktan izleyecek öyle mi..zorla yatırım yaptırdığın insanların vebali senin boynuna tamamen scam ve ************** üzerine kurulu bir sistem olduğu her yerden belli oluyor kesinlikle güven vermiyor..çiftlik bank içinde aynısını demişlerdi sonra toz olup gittiler..bunda da aynısı olacak bunlar gittiğinde farkında dahi olmayacaksınız..alanlarda hep emekliler sistemden anlamayanlar tamamen kazanç vaadiyle kandırılmış insanlar.

yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar çok çok iyi araştırsın mümkünse uzak dursun scam proje olduğu her yerden belli oluyor..bu arkadaşların övdüğüne bakmayın içeride paraları var mecburiyetten kullanıcı çekmek için övüyorlar.yüzlerce harika projeleri olan tokenlar varken böyle ne idüğü belirsin projelere paranızı kaptırmayın.

bu projenin scam çıktığında başına çok büyük belalar alacaksın.
Networkle işleyen bir sürü coin var piyasada ve gelişen coin bunlar sürekli yenilik yapıyorlar borsasını kuruyor ağını yeniliyor sürekli yenilik yapıyor shitcoinse ozaman hiç bir coine yatırım yapma hepsi shitcoin ozaman çok biliyorsan başka coinlere yatırım yap borsada milletin işine karışma herşeyi çok biliyorsun ya maşallah coinmarketcapdeki coinleri A dan Z ye sular seller gibi yuttun galiba ben kazanamıyorum millette kazanmasın kafası milletin aklı yokmu nereye yatıracak nereden çekecek sana mı kaldı dileyen gelir dileyen gelmez bu cüzi miktarlar da başladım şuan 4 bin TL nakit para çekebiliyorum her ay sen ama yatırım yapma bu sisteme git coinmarketcapden coin al kendine milletinde işine karışma bence