Merhaba şuanda Türkiyenin en uygun sağlayıcısı
bayievi.com , 1 yıldır kullanıyorum siparişlerimde bi sorun hiçbirzaman yaşamadım daha uygununuda görmedim. Shopier 10₺yüklemede 1.05 komisyon alıyor.
paytr kullanmanızı öneririm komisyon açısından kârı kendinize göre ayarlarsınız hocam sattığınız kişilere göre örneğin googleden gelen bir kitle piyasanın baya üstünde alabılıyorken r10 da satış yaptığınızda o fiyat pahalı gelecektir %10 %20 %30 koyulabilir tabi servis fiyatlarına göre de bu durum değişkenlik gösterecektir
Ucuz servis her zaman yavaştır bol şikayet destek açarlar, ben mesela servisleri eklemeden önce Tek tek denerim sağlayıcıdan
hocalarım cevaplar için teşekkürler. Mesela bayiden 10 TL lik bir takipci satın almadan o zaman ortalama 2 TL kar elde edebiliyoruz doğru mu?
Birde hocam bu işi düşünüyorum ama daha önce hiç yapmadım. Sistemi api ile otomatikleştirmek mi yoksa sipariş geldikçe elle bayiden sipariş geçmek mi mantıklı? Son sorum tabi bu reklama vs göre değişiklik gösterecektirde ortalama günde kaç işlem yapılr veya sizde yapılıyor?