🏆 F12 - Admin Panel Oluşturucu v2.1 / Tam Otomatik / Veritabanı (MySQL) Ekle-Listele-Düzenle-Sil 🏆 Mevcut veritabanınızda (MySQL) tablo oluşturup, tablolarınıza ekleme, düzenleme, listeleme ve silme işlemi uygulayabilirsiniz...
Javascript + jQuery + PHP + MYSQLi ve Ajax ile hazırlanmıştır.
Web işleri ile uğraşan ve kod yazmayı bilmeyen veya bilip de uğraşmak istemeyen herkesin ihtiyacı el altında olması gereken uygulama...
Bazen günlerce uğraşıp yazacağınız kodları 30 saniyeden az bir sürede hazırlayıp veritabanınıza bilgiler girebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz... Nerelerde Kullanabilirim? İçerisine içerik girilip düzenlenebilen tüm sitelerinizde... Neden F12 Admin Oluşturucu? Çok kısa sürede oluşturulması ve zaman kaybından kurtarması ve güvenli olması... Ücretlendirme konusunda kısaca... Bazı arkadaşlara fiyat yüksek gelebiliyor, bazıları ise ya bu kadar uygun vermeyin diyor, sevgili arkadaşlar böyle bir sistemi kimse spor olsun diye almıyor bunu hepimiz biliyoruz. Unutmayın ki müşterinize yapacağınız her yazılımda bu script de olacak ve bunun bana bir getirisi olmayacak... Benim işim bu konuda siz satın alınca son bulacak... demek istediğimi gayet iyi anlamışsınızdır... Bu sebepledir ki fiyat çok çok çok uygundur... İndirim yapmayı düşünmüyorum... Herkese teşekkürler...
Fiyat: 178,25 TL (Yüz yetmiş sekiz lira yirmi beş kuruş) - Tek domain için Fiyat: 613,75 TL (Altı yüz ön üç lira yetmiş beş kuruş) - Sınırsız kullanım (Ticari)
not: (herkese satış yapmıyorum, satış yapmama hakkım saklıdır...)
Sınırsız Kullanım satın alındı. Hem keyifli bir script satın aldım, hem de keyifli bir arkadaş edindim