merhaba . yakın zamanda shopinexte üye olmak istiyorum. nasıl bilirsiniz destek. ödeme hızı konusunda iyi midirler? ayrıca r10 a özel komisyon var mı?
Merhabalar,
Değindiğiniz konular hakkında kısaca bilgi vereyim daha sonda dilerseniz bir görüşme yapıp aklınızda olan tüm soruları cevaplamaya çalışırım.
Destek departmanı normalde hafta içi sabah 9 akşam 6 çalışıyor, cumartesi ise sabah 9 öğlen 3 fakat mesai sonrasında da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ödeme konusu ise her çarşamba saat 3 ile 5 arasında ödemeler hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri kendi hesabımızdan göndermediğimiz için erken ödeme vb. bir talebi yerine getiremiyoruz. TCMB lisanslı ödeme kuruluşu ile çalışıyoruz ve ödemeler ödeme kuruluşumuz tarafından dağıtılıyor. Bu aynı zamanda şu demek oluyor, yapmış olduğunuz satışların ödemesi hiç bir zaman bizim hesabımıza girmiyor, alacaklarınız ödeme gününe kadar merkez bankası korumalı hesapta durmaktadır.
Samimi bir kurum. Telefonda uzun uzun konuştuk. Bende yakın süreçte geçiş yapmayı düşünüyorum.
Baya açık sözlüler
Ödemeleri konusunda Tufan Hocam çalışıyor kendisine entegrasyonu yapmıştık. Kendisinin yorumunu alabilirsiniz.
@Tufan1903;
Kullanıcı adınızı hep emre reis diye okuyorum 😊
Öneriniz için çok teşekkürler.
Bu aralar sık kullanamasam da hesabım var ve ödeme aldım. Müşteri hizmetleri ve forumdaki yetkili çok ilgili seviyeli ve yardımsever. Tavsiye ederim. 🙂
Ali Bey öneriniz için çok teşekkür ederim 😊
2 aydır çalışıyorum. Ödemeleri hiç aksamadı. 7/24 her türlü soruma Whatsapptan cevap verdiler. Çok ilgili ve kaliteli bir firma tavsiye ederim hocam.
Tufan Bey her zaman olduğu gibi yaşadığı deneyimi aktarmaktan çekinmemiş verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim 😊