Ya kusura bakmasın ama bu Yunanistan tam beyinsiz gibi davranıyor. Gerçek düşmanını göremiyor.
Bunları aldılar Avrupa Birliğine dedilerki broo sen sadece turizmle ilgilen gerisini biz hallederiz. Bunlar da tamam dedi. Tabi turizmde Türkiye'yi yenemediler. Tek büyük yatırımları olduğu içinde sürekli borca battılar.
En son kriz olduğunda 450-500 milyar dolar borçları vardı. Dönüp biz naptık len dediler. Bir baktılar Avrupa yemiş bitirmiş bunları. Sonra her sene halkın gazını almak için Almanya'ya bir dava açıyorlar savaş tazminatı ile ilgili bu borç kadar para istiolar. Almanya'da başını okşayıp hadi canım hadi bebeğim diyip salıor ortalığa tekrar.
Yöneticileri de özel sektörüyle beraber ekonomilerini geliştirmek yerine sürekli Türkiye'nin kendilerini işgal edeceği korkusu yaratarak olan parayla da sürekli silah satın aldılar. İşte gemiler filan tabi oradaki kazançtan her biri servet edindi sırayla.
Geçen sene ülkenin makroekonomisini 3-4 saat inceleyip yorum yapmıştım. En iyi duruma geldikten sonra 50-60 yıl Avrupa'ya köle düzeyinde borç ödemeleri gerekiyorki adam olsunlar. Rahat etsinler.
Ben anlamıyorum hala anlamamışlar düşmanın kim olduğunu ve hala bizle uğraşıyolar. Eveet canım oradan doğalgaz çıkacak sen alacan bütün borçları ödeyecen ekonomin düzelecek evet.
Saftirikler ya. Yazık vuran vurmuş bir de Şanlı Ordumuz vurmaz merhamet eder inşallah.