Merhaba;
Bir yakınımızın test sonucu pozitif çıktı. Evimizde birkaç gün önce kendisi ile yakın temasta bulunan kişiler var. Ama en nihayetinde de hasta olan ve olmayan herkes aynı apartmanda yaşıyoruz. Doğal olarak çalışan kişiler var. Normalde sağlık bakanlığına yakın temasta bulunan kişilerin listesi verildi fakat herhangi bir şekilde arayan soran olmadı. 184 ü aradım. Belirti gösteren olmadığı için ordan da elle tutulur sonuç alamadım. Bu durumu daha önce yaşayan varsa prosedürün işleyişi ile ilgili kendisine danışmak isterim. Resmi bir karar olmadıkça işe gidenler bunu sürdürmek zorunda. Kendisinde hastalık olup olmadığını bilmeyen yakın temaslı bireyler, hastayla değil ama yakın temaslı kişiler ile temas halinde olan bireyler nasıl bir yol izlemeli.
Kişisel fikirleriniz benim için çok kıymetli fakat bu seferlik bence böyle yapın diyecek arkadaşlardan müsade isteyerek bu süreci yaşamış arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Çünkü toplum sağlığı için şu andan itibaren nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda ciddi endişelerim var.