Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
afedersinde özelden attığın birebir mesajı o zaman burada neden atıyorsan, bende aynı sebebden dolayı, attığım mesajı cevap alamadığım için ve sonrasında profilimdeki formdan gönder dediğin için (zaten oradanda göndermiştim) bu yüzden göremediğini düşündüğüm için buradanda mesaj attım.
Bu konuya yorum yazıyorsunuz ve kullanıcılar bu yorumu görüyor. Buraya cevap yazmamam durumunda kullanıcılar da destek vermediğimi düşünecekler. 4 farklı yerden mesaj atmışsınız. Ben de 4 farklı yerden size cevap verdim. Bundan rahatsız oluyorsanız 4 farklı yerden mesaj atmak yerine yalnızca bir yerden mesaj atın.

Düzenleme: Attığınız tüm maillerin de geldiğini ve ilk mailinize 2 dakika içinde cevap gönderdiğimi de özel mesajla gönderdiğim ekran görüntülerinden görebilirsiniz.