XantibieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kıytırık dediğiniz firmaya ait sadece bu forumda milyon tane reseller hesabı olduğuna bahse girerim.
Bir firmanın sağladığı hizmetin kıytırık olup olmaması müşteri sayısı ile değil müşteri kalitesi ile ölçülür.
En ucuz hizmeti sağlıyorlarsa diğer firmalardan daha fazla müşterilerinin olması normaldir.
Alacağınız hizmet web sitenizin ne kadar kıymetli olduğu ve sizin bu websitesi için ne kadar bütçe ayırabildiğiniz ile alakalıdır.
Benim yurt içinde colocationda bir sunucum, yurtdışında da yedeklerin alındığı güçlü bir vps im var.
Tüm sitelerim cloudflare arkasında, herhangi bir şekilde sunucuda kesinti arıza olursa cloudflareden ip değiştirip 2 dakikada farklı sunucudan yayına devam ederim.
Herkesin böyle yedekli çalışması gerekmiyor ama site hızına, servis kesintisine tahammülünüz yoksa daha yüksek ücret alan doğru düzgün firmalar ile çalışmalısınız.