@provider; firmasının cevaplarında ve söylemlerinden anladığım; kullanım sözleşmesine son derece bağlı olduğu ve destek konusunda da hayli fazla insiyatifi kullanmışlar.
Zaten ötelenmiş yada ilgilenilmemiş bir durum da ortada yok; adamlar sizin sorununuz için gerekli incelemeyi; hem kendileri, hemde diğer müşterilerine rica ederek yapmışlar/yaptırmışlar.
Öncelikle; kullanılan hat, paylaşımlı.
Şahsi fikrim; youtube izlenmesi kasıyorsunuz/satıyorsunuz, bu zaten GÜNLÜK yada NORMAL bir kullanım zaten değil, hatta siz tek taraflı
streaming yapıyorsunuz; bu dc'lerde zaten yasaktır.
Türkiye'de internet fiyatları vs malumken, operatörlerin sizin gibi hat kullanımı yoğun olan birisi için; paylaşımlı kullananları korumak nedeniyle kısıtlamalar yapması gayet makul bir durum, bunu anlayışla karşılamanız lazım; çünkü adı üstüne başkalarıyla ortak kullanıyorsunuz.
@provider; size paylaşımsız hat önerisi de sunmuş ama kabul etmemişsiniz.
Bende farklı bir firmadan; paylaşımlı bağlantı ile barındırma hizmeti alıyorum, sunucularım arasında dosya aktarıyorum diye hattımı kapattılar.
Fakat arka tarafdan görünen öyle değil, 1 2dk hattı full kullandığınızda diğer paylaşımlı kullananlara hat kalmıyor, işte bunun için engelleniyorsunuz.
Yarabbi; hep bana, hep bana şekline yürümüyor bu işler; parayı veren paylaşımsız hattı alır ve düdüğü de çalar.
Yurtdışında da durum aynıdır; Paylaşımlı kullanıyorsanız, kurallara uyarsınız yada Paylaşımsız alıp son zerresine kadar kullanırsınız. Tek fark, hat fiyatının uygunluğu nedeniyle tolerans daha fazladır.
Burada sizin haklı olduğunuz bir durum yok, başkalarını mağdur etmeyin - limitiniz kadar kullanın diye size müdahalede bulunulmuş ve bunun farkında değilsiniz.
Yani kısaca; boşuna dc sahibi vs birilerini konuya davet etmekle, çözüm aramakla uğraşmayın demek istiyorum. Çözümünüz, paylaşımsız hat.