@provider Videonuzdan anlaşılan cron çalıştırarak farklı tarayıcı kullanıcıları ile video izletme işlemi yapıyorsunuz bu durum veri merkezlerinde koruma taraflı saldırı çıkışı olarak algılanabiliyor. Ancak sunucu kontrolü ile alakalı da
https://www.r10.net/1077901063-post18.html bu mesajda bir video paylaştık ve videodaki sunucu sizinde açık rızanız ile eriştiğimiz sunucunuzdaki rdp sanal sunucunuz. Belirtmek isterim ki kso hizmeti kapsamında sunucunuzun içerisindeki sanal makinalarınızda yaptığını işlemlerle ilgili bir taahhütümüz yok bizler sadece sizlere donanımsal sorun olmayan cihaz ve barındırma taraflı enerji ve internet erişimi sağlıyoruz.
cevabınıza istinaden bu konuda uzlaşa bilmekten memnuniyet duyuyorum. Başından beri bir engelleme olduğunu belirtiyorum.
Yapılan işlem chrome üzerinde kişi ekleyip farklı hesaplar üzerinden videoların yönetimidir. Bunu sizin DC haricinde bir dc daha engellediğini zannetmiyorum. Nitekim sizdede yakın zamana kadar bu konuda sorun yaşanmıyordu. Bu engelleme akılları şaşıran bir engellemedir. Burada konuyu açmamda zaten bu mantığı tartışmaktır. Eğer bu mantık ile engellemek normal bir şeyse ben belirttiğim gibi hiçbir hak talep etmiyorum. Ancak bu mantık yanlışsa hakkımı talep ediyorum.
Konuya İnternet yöneticilerini davet edip, onların butür engellemeler hakkında görüşünü talep etmemdeki amaçta budur.
Size açıkça farklı DC de barındırmanın devam etmesini rica ettim. Kabul etmediniz. Size sadece donanım kısmının ödemesini vadesinde ödemeyi teklif ettim kabul etmediniz. Üstüne üstün bir internet sağlayıcısına hiç yakışmayan çocukca bir tavırla size whatsapp üzerinden artık destek vermeyeceğiz dediniz. Bu hareketleriniz profesyonelliğe yakışmıyor.
Ürününün arkasında olan bir hal değil. Size açıkça verdiğim ücret karşılığında işimi göremediğimi ve çözüm aradığımı bildirmeme rağmen siz sektörünüzün kar marjından bahsediyorsunuz. İnsanların sizden faydalanmak istemesinden bahsediyorsunuz. İyi de bunun konu ile alakası nedir. Sadece konunun üstünü örtmeye çalışıyorsunuz..
----------------------------------
EDİT:
Bugün kontrol sağladığımda ilgili engellemenin çözümlendiğini bildiriyorum. Yani mantığa sığmayan bir engelleme koyup onu savunmaya hiç gerek yoktu. (Bunu siz değil DC de koymuş olabilir ama mantıksızlığını ispat etmeye çalışmak en doğru olan tavır olurdu.)
Bu tür durumlar içinde ortalıkta konu açtırmaya da gerek yoktu.
Sizden sizi güvenlik konusunda riske atacak bir şey istediğimi de zannetmiyorum.
Böylesine basit bir konu için profosyonellikten uzaklaşıp, kurumsallıktan uzaklaşıp çocukça bir tavırla size artık whatsapp üzerinden destek vermeyeceğiz gibi bir söze hiç gerek yoktu.
Genede çözüm üretmek için gayret edenlere teşekkür ediyorum.