Karakoldaki siber suçlarla ilgilenen birim; taciz, pedofili vb. olaylarda bilgi paylaştığını bildirmişti. Onun haricinde fake hesap vb. bildirileri dikkate almıyorlar. 3 seçeneğiniz var. Ya Grabify linkine tıklatıp IP logunu teslim etmek. Ya telefon numarasını bir şekilde almak. Yada elinizdeki ekran görüntüleri ile doğrudan savcılığa gitmek olur. Ama benim izleyeceğim adım, o linke bir şekilde tıklatmak olur. Korkutmadan bir ayak yapılıp, logunu alın. Elinizdeki delilleri toplayabildiğiniz kadar toplayın. Güzel bir şekilde doğrudan savcılığa çıkıp durumunuzu izah edin. Ardından zaten onlar sizi karakola vs. yönlendirirler ifade için. Sabırlı ve sakin kalmaya dikkat edin. Tabii ki içimden geçen sahte buluşma ayarlayıp, tüm forumca onunla eğlenmemiz olur ama bu şartlar altında haklıyken haksız konuma düşersiniz ve o bilmennenin çocuğu bir bakmışsınız şikayetçi olan kısımda olur. O yüzden ona şu devirde verilebilecek en güzel ceza adalete teslim etmektir. Şu son zamanlarda yaşanan talihsiz olaylar yüzünden zaten herkes bu olaylar yüzünden gergin. Baştan sağılacak bir konu değil, eminim güvenlik güçlerimizde elinden geleni yapıcaktır. Ölüm ona kurtuluş olur, bırakın çürüsün içeride. Size kolay gelsin diliyorum ve çok ama çok geçmiş olsun. Her adamın kaldırabileceği bir durum değil.