Merhaba, yakın zamanda bitmiş olan hediyelik eşya, baskılı, baskısız ürünlerin satışını düşünerek yapmış olduğum e-ticaret scriptimin tüm haklarını satmak istiyorum.
Script daha önce hiç satılmadı, satış konusu dahi açılmadı. Alacak olan arkadaş tüm haklarının ilk sahibi olacak ve dilediği gibi script satışı yapabilecektir.
Script tasarımsal olarak basit duruyor olsada kullanışlı bir panele sahiptir, php alt yapıya sahip ve geliştirmeye tamamen müsaittir. Dilerseniz tasarımda giydirebilirsiniz.
Scriptin mantığı genelde hediyelik eşya satışı için düşünülmüştür. Baskılı kupa bardak, tişört vb. gibi ürünleri satabilirsiniz hatta baskısız veya baskı ile alakası olmayan ürünleride satabilirsiniz.
Kısaca aklınıza gelebilecek tüm ürünleri sistem üzerinden satabilirsiniz. Sistem üzerinde sanal pos olarak PayTR mevcuttur. PayTR artık vergi levhası vb. istemeden de sanal pos veriyor.
Sınırsız kategori, sınırsız ürün, sınırsız sayfa ve sınırsız slider vb. ekleyebilirsiniz. Müşterileriniz Hesabım kısmındaki Siparişlerimden sipariş detayını örneğin kargoya verilip verilmediğini ve kargo durumunu
öğrenebilir, sınırsız adres ekleyebilir ve üründe özelleştirme etkin ise örneğin fotoğraf ekleme gibi özelleştir kısmından ürünü için sisteme fotoğraf yükleyebilir.
Not : Alan arkadaş bu tür bir girişim düşünüyorsa scripti kendi için bile kullanabilir ekstra olarak script satışı yaparakta gelir elde edebilir.
Satma sebebim artık eskisi gibi script satışı ile ilgilenemiyorum genelde direkt sıfırdan yazılım şeklinde dışarıdaki müşterilerime çalıştığım için buraya yetişmek zor oluyor.
Aklınıza takılan tüm sorular için lütfen whatsapp üzerinden bana yazınız.

Aklınıza takılanlar vb. iletişim için : 0536 682 34 36 (WhatsApp ile iletişim için tıkla!)
Demo Site İçin : TIKLA (Yetkili üye hesabı PM'den verilecektir. Yetkili hesap ile site üzerinden giriş yaptıktan sonra alttaki admin panel linkinden panele erişebileceksiniz.)
Demo Müşteri Mail : demomusteri@gmail.com
Demo Müşteri Şifresi : demo
Demo Admin Panel : TIKLA

FİYAT : 2.000 TL (Gayet uygun tutulmuştur. ) KREDİ KARTINA 9 TAKSİT İMKANI!
Scriptin haklarını aldıktan sonra satmanız için öngörülen script satış fiyatı : 250-300 TL civarıdır. (Ortalama bu fiyatlardan min 10 adet satış bile ödemiş olduğunuz ücreti çıkarmaktadır.)

PANELDEN GÖRÜNTÜ