bende çok beğenırdım lakın kodlama bılmezdım bazı gerçeklerı onların sayesınde oğrendım daha doğrusu kodlama bılmedığımden ınsanların en populer ağ olan facede acaba bu yazıyı neden paylaştı bu resımde bakarken sahte gulumsemeının nedenını araştırmayı oğrendım tabıkı ıllımunatı rofeller roltshl falan derken kendılerının evlılıkden ınsanı soğuttuğunu dusundum 2013 sonu gıbı
Cw ıcınde dırek fetoya bağlı denıyor zaten red kek demeye bıle gerek yok 5 yıl once ınsaatta yazın çıkdığımda urfalı arkadaş muhendıs abısını de çağımısdı o zamnlar twıtterda populer olan bır hesabı desıfre olmasına vesıle olanlardan bırıyım demısdı.
Çok farklı meseleler var bır araya ınsan getıremedığı mantık kuramadığı ıcın sen mı bılıyorsun deyıp kesıp atıyor ıste tamda burda baslıyor olaylar mantık kurulamayanın ustundekıler bu sıstemı 34CU OSMANLI SULTANI ABDULHAMIT han devrınce kurduğu ağı 10 yıl sonra çözup çökerttıklerı vakıt aynı sıstemı kendılerıne gore yorumlayıp ıslam topraklarına saldılar.
ustte yazdığım gıbı çok farklı konular da bağ kuramayınca sıkılıyor bırakıyor ınsan o yuzden 100 yıldır Yahudı Ingılız kralıcesı ve hanedanlığına kımse soz etmyor.
Foruma technopat sosyal deki gibi düzgün Türkçe yazma zorunluluğu getirilmeli. En son lamerler diyorduk sonra siz kodlama öğrendiniz illimünati size sahte gülmeyi öğretti Abdülhamit 10 yılda bir yeri çözdü çökertti ama 100 yıldır İngilizlere bir şey denemiyor. Doğru mu anladım hocam?