OAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese, çok yakın bir arkadaşımın 14 yaşındaki kız kardeşine 1 haftadır instagramdan birisi musallat olmuş, forum kuralları gereği küfür etmeden yazmam gerekiyor ama öğrenince delirdim gerçekten.
1 hafta boyunca kızı kimseye söyleme yoksa seni ve aileni öldürürüm diye tehdit ederek susturmuş ve dün gecede bu tehditlerle çıplak fotoğraflarını almış. Aldıktan sonra daha fazlasını istemiş ve şu şekilde tehdit etmiş, "resimlerini tüm twitter ifşa gruplarına ve sülalendeki herkese atacağım senin nasıl bir o*ospu olduğunu herkese göstereceğim" . Bugün de kızın kendi arkadaşı dayanamamış ve kızın ailesine söylemiş böyle bir şey var sadece ben biliyorum ve çok korkuyoruz diye, böylece durum ortaya çıktı. Kendi kişisel instagram hesabından yazmış kıza, yani elimdeki tek bilgi instagram adı ve profil resmi (hesap gizli, faketen istek attım kabul etmedi). Onun dışında hiçbir bilgiye sahip değilim, herkesten gelecek biraz da olsa desteğe ihtiyacım var ne yapabiliriz, nasıl daha fazla bilgiye ulaşırız adam hakkında. Polise gitsek bir sonuç elde edebilir miyiz. Adam hesabını kapatsa, dondursa bidaha bulma şansımız yok çünkü o yüzden olabildiğince hızlı hareket etmemiz gerekiyor, ufacık bi destek bile olsa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
@Avukat;
Hocam kızın adına konuşun telefon no alın. Buluşma ayarlayın. Polisle paket edin