Merhaba. Uzun zaman olmuş foruma yazmayalı. Yeni açtığım bir kanalda test etmek için kullanıyorum. 15 güzel yorum hazırladım ve kanalımın kategorisiyle ilgili 15 kanal buldum. Hepsine yorum yazmış. Yeni kanallar toplamış ama çoğu alakasız kanallar. Dün bu saatlerde başlamıştım ve 24 saat sonunda baktım ki, attığım yorumların tamamı spam olarak işaretlenmiş. Yorum geçmişinde görüyorum, videoya girince de görüyorum ancak orijinal hesabımla bakınca görünmüyor. 1 yorum olan videolarda bile göremedim. Spam olayı çok sıkıntı. Fikir güzel ama spam'ı bir şekilde aşmak lazım. Normalde yeni kanalımdan test için kendi 1-2 kanalıma yorum bırakmıştım ve direkt görünüyordu ama bunlarda görünmedi.
Edit: Kanal İngilizce ve henüz abone sayısı 0.
Merhaba hocam oncelikle sizin kanal kategorisine uygun kanal ekledim demissiniz yanlis yapmissiniz sizin eklediğiniz kanallar geri donuş yapmiyordur burada kategori seçimi ve uygun kanal secimi diye bir seçenegimiz yok otomatik kanal topladiği içinde o seçenek eklenemez Eklediğiniz linkleri silin ve programda otomatik link ekle butonuna tıklayın programı o linkler ile çalıştirin yüzbinlik kanal linklerini eklemişsinizdir o kanal.neden gelip size abone olsunki
Spam konusunda yorum sayisi az olduğu için 24 saar de 300 kanala 15 yorumu sürekli kullandiği için normal spama duşmesi yorum sayisini 30 40 yapın venyorumlarda kanalıniza abone oldum yazmayın destek oldum yazın
Benim desiğim ayarları yapar iseniz 1 ayda rakat 1k abone kasarsınız resmi simdi çektim