bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğenmediğin bir yorum olunca direk yunan tohumları diye yapıştırıyorsun insanlara. Genelde böyle bir yapın var, farklı yorumlara dayanamıyorsun. Ben kimsenin cami düşmanlığı yaptığını düşünmüyorum. Bizim dinimiz hoşgörü dinidir, bunu sizin zihniyetinze özellikle hatırlatmak gerekiyor. Şimdi benim de camiye karşı olduğumu düşüneceksin ama değilim

Şu anda dediğine göre eskiden güçleri vardı demek oluyor. Niye o zaman payvona çevirmemişler?

Ek olarak bunların hepsi hukuki bir karar. Danıştay karar veriyor, iktidar uyguluyor. Aslında o kadar hevesli de değiller kendileri bazı sebeplerden dolayı ama hazır karar verilmişken meyvesini yemek istiyorlar.
Gerçek hayatta o yorumları fazlasıyla hak edecek sayısız insan tanıdım. Forumda yorum yaparken kişilerden alıntı yapmıyorum. Kimsenin alınmasına gerek yok. Ama biraz da haddini hududunu bilmeyen insanlar var. Dini bir kavram söz konusu olunca derhal hazımsızlık gösterenler var.

Bugün elimizde vatan adına devlet adına ne varsa din ile namus ile kazanıldı. Şimdi din düşmanlığı namus düşmanlığı modası başladı. Vatanseverlik ayağına islam düşmanlığı aldı başını yürüdü. Bunlar samimi değil, bunlar dürüst değil, eğer iyi niyetle yapılıyorsa cahilce ve ahmakça.

40 yıldır adnan oktar ve fethullah güleni besleyip büyütenlerin KİMLİĞİ gayet açık şekilde bellidir. müslümanlar bir yere kadar gafletle bunları savundu. Fakat en sonunda darbeyi vurdu. İnşallah diğerleri de sırada. Ama onları besleyip büyütenler bugün kahraman gibi gösteriliyor.